Dragi Vizitatori!

Situată într- una dintre cele mai frumoase stațiuni balneare din Transilvania, denumită Perla Transilvaniei de Orban Balazs, Pensiunea Viktoria se caracterizează prin mediul natural prietenos și calm. Scopul nostru este ca prin satisfacerea diferitelor așteptări ai clienților noștrii, să transformăm sejurul în Băile Tușnad într-un concediu comfortabil și distractiv în acelaș timp. Pensiunea noastră devine atractiv mai ales prin așezarea ei ultra centrală, care permite ca atracțiunile principale ale stațiunii (Lacul Ciucaș, Biserica Romano-Catolică, Biserica Ortodoxă) să fie la o distanță doar de 10 minute. De asemenea, se află în vecinătatea pensiunii noastre Lacul Ciucaș, un centru wellness, Turnul Apor; iar toate obiectivele turistice renumite a Ținutului Secuiesc se află în apropiere.

Pe lângă posibilitățile de cazare, pentru musafirii noștrii am creat diferite oferte de programe, care pe lângă atracțiile turistice din Băile Tușnad, prezintă și obiectivele turistice mai importante din Tinutul Seciuesc.

În pensiunea noastră avem posibilitatea să cazăm clase de copii, grupuri de adulți, precum și găzduim petreceri de firmă, construcții de echipe, evenimente de familie, restaurantul având capacitatea de 70 de persoane.

Rezervați camera dumneavoastră chiar astăzi!

Viktória panzió