Kedves Látogató!

Orbán Balázs által Erdély Gyöngyének nevezett, Erdély egyik legszebb üdülővárosának központjában elhelyezkedő Viktória panzió meghatározó jellemvonása a barátságos és nyugodt környezet. Célunk, hogy a vendégeink különböző elvárásainak eleget téve, kényelmessé és egyben szórakoztatóvá tegyük a Tusnádfürdőn eltöltött időt. Panziónkat főleg annak központi fekvése teszi vonzóvá, hiszen az üdülővároska fontosabb látványosságai (Csukás tó, a Római Katolikus templom, az Ortodox templom) 10 perces sétára vannak. Panziónk környezetében van továbbá a Csukás tó, egy wellness központ, az Apor bástya, valamint elérhető közelségben van Székelyföld minden híres látnivalója.

A szállás lehetőség mellett kialakítottunk vendégeinknek különböző programajánlatot is, amely tartalmazza a tusnádfürdői látványosságok mellett, Székelyföld fontosabb látnivalóit is.

A panziónkban lehetőség van osztályok és felnőtt csoportok elszállásolására, valamint céges bulik, csapatépítők, családi rendezvények teljes körű lebonyolítását vállaljuk, éttermünk 70 fő befogadására képes.

Foglalja le szállását Tusnádfürdőn még ma!

Viktória panzió